Instagram Kerkhoflaan 62/ Hoek Wilgenlaan
Tel. 020-4974813

Sportmode

Voetbal

Op het gebied van voetbalschoenen zijn wij ruim gesorteerd. Natuurlijk bij ons in de collectie de kleurrijke ‘hippe’modellen van Nike, Adidas. De liefhebber van de klassieke zwart lederen kicks zijn we echter niet vergeten en bieden we met merken als Calcio, Hummel en Puma ruim keus.

Tennis

Ook op het gebied van tennisschoenen zijn bij ons de grote merken vertegenwoordigd. K-Swiss en Adidas zorgen voor optimale steun en stevigheid waar Nike en Asics zorgen voor zachtheid en comfort.
Bent u op zoek naar een nieuw racket? Loop even bij ons binnen. Wij bieden de mogelijkheid tot het testen van rackets en ons aanbod aan tennisrackets is geschikt voor zowel de recreant als wedstrijdspeler. Tevens bieden wij een 24- uurs bespanservice zodat u binnen de kortste tijd weer met uw eigen vertrouwde racket op de baan staat.

Mode

In ons mode assortiment vindt u voor jong een oud de leukste kleding. Voor kinderen zijn dit vooral de merken  Björn Borg, Adidas en Nike. Hierin hebben wij sportieve vrijetijdskleding voor uw kind. Onze dames collectie bevat leuke truien, shirts en sweaters van Superdry, mooie broeken van MET en nog veel meer. Ook op sportief gebied kunt u als vrouw zijnde goed slagen. Wij bieden u hier de merken : Björn Borg, Sjeng, Adidas, Armani en Nike aan. Voor heren hebben wij op sportief gebied polo's en trainingspakken van Armani, broeken en shirts van oa Sjeng, Adidas en Nike. Truien, sweaters en T-shirts hebben wij van de volgende merken: Armani, Superdry en Twinlife.

In de winter kunt u bij ons ook komen kijken in onze ruime collectie winterjassen. Wij verkopen voor dames winterjassen van: Canada Goose, Woolrich en Beaumont. De heren kunnen komen kijken voor jassen van: Canada goose, Woolrich en Superdry.  Deze jassen vindt u in diverse modellen, kleuren en maten in ons assortiment.

En verder...

Verder omhelst ons sportassortiment een groot aantal accessoires; zweetbanden, dempers, grips, ballen, braces, tassen en sokken, wij hebben het allemaal.