Instagram Kerkhoflaan 62/ Hoek Wilgenlaan
Tel. 020-4974813

Schoenen

Herenschoenen

Op het gebied van herenschoenen bieden wij u een ruime keuze. Wanneer u op zoek bent naar een nette schoen voor onder uw pak, een stevige bergschoen of een casual schoen voor bij uw spijkerbroek, u bent bij ons op het juiste adres.Gerenommeerde merken als van Bommel, Floris, Timberland, UGG, Blackstone, Rockport, Mephisto en Birkenstock hebben wij in onze collectie.Onze uitgebreide collectie van Bommel schoenen bevat meerdere modellen met breedtematen. Heren die op een wat bredere leest geschoeid zijn hoeven zich dus geen zorgen te maken.

Damesschoenen

Onze uitgebalanceerde collectie damesschoenen biedt een ruime keus aan zowel mode- als gemaksschoenen. Zo kan jong en oud bij ons terecht! Merken zoals UGG, Paul Green, Dubarry, Sendra, Blackstone en Monshoe bepalen onder andere het beeld van onze modecollectie. Nieuw bij ons op dit gebied zijn de laarzen van Shabbies en de Fretons sneakers. Op het gebied van de gemaksschoenen zijn wij ruim gesorteerd. Deze schoenen, voor voeten die wat meer aandacht vereisen, beschikken over een uitneembare zool en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Eventuele inlegzolen zijn bij deze modellen geen enkel probleem. Onze gemakscollectie bestaat voornamelijk uit Wäldlaufer en verschillende modellen van Gabor. Voor de dames die niet kunnen kiezen tussen mode en gemak hebben wij de comfortabele lijn van Gabor. Goed zittende schoenen met een modieus accent. De schoenen van Paul Green hebben de laatste jaren ook bewezen een aanwinst te zijn in dit segment. In het winterseizoen hebben wij een zeer groot aanbod aan laarzen. Voor zowel dames met brede of smalle kuiten hebben wij laarzen met aangepaste schachtbreedtes.

Kinderschoenen

Voor niemand is het hebben van goed schoeisel zo belangrijk als voor kinderen. Goede schoenen stimuleren de ontwikkeling van de voetjes en zorgen ervoor dat nare blessures en voetkwaaltjes hen in de toekomst bespaard blijven. Onze collectie kinderschoenen bevat onder andere de volgende merken; UGG, Blackstone, Clic, Adidas en Nike. 's Winters hebben wij warme sneeuwlaarzen van Sorel en Olang. Voor zowel de meiden als voor de jongens hebben wij een groot aanbod. Stoere schoenen om mee te ravotten, of laarzen om mee te pronken, we hebben het allemaal.Onze sortering kinderschoenen loopt van maat 18 t/m maat 40, op deze manier kunnen klein en groot bij ons terecht.