Instagram Kerkhoflaan 62/ Hoek Wilgenlaan
Tel. 020-4974813

Fashion

Fashion

Voor de heren hebben wij een ruime keuze in kleding. Van sportief tot casual, voor jong en oud! We hebben kleding vanaf maat XS, maar ook de grotere herenmaten hebben wij in de collectie. Verder hebben we mooie casual merken voor de heren van de merken: Superdry, Woolrich, Parajumpers, Lacoste, Napapijri, Outhere, In Gold We Trust, Adidas, Nike (tech fleece). En nieuw in ons assortiment is het jeansmerk Replay! 

Aan winterjassen is er nooit gebrek in onze winkel! Mooie merken voeren de boventoon in onze uitgebreide merken pallet: Woolrich, Parajumpers, Nobis OSC, Napapijri, Peolple of Shibuya, Outhere, en Krakatau. Modellen variëren van stoere bombers tot warme parka`s. 

 Ook voor de dames hebben we natuurlijk jassen van de welbekende merken: Woolrich, Parajumpers, Nobis, People of Shibuya en Airforce. Ook zijn wij bezig me het uitbreiden onze dameskleding collectie. Zo hebben wij weer een nieuw label voor dames: Studio Anneloes! En ook het jeansmerk Replay voegen wij toe aan onze bestaande collectie. Natuurlijk mag Nikkie niet ontbreken in een goede fashion winkel. En voor de dames die gaan voor `fashionable comfort` kiezen natuurlijk voor het merk 10 DAYS. Mooie stoffen, comfortable pasvorm wat heel leuk met elkaar te combineren is. 

Natuurlijk is dit nog lang niet alles en er is teveel om op te noemen! Dus kom gezellig langs, en onder het genot van een kopje koffie, laten wij u graag ALLES zien!